Jaluzele Verticale

Showing 1 - 4 of 161 products in this Category

Perdele Royal

Showing 1 - 4 of 7 products in this Category

Rolete Textile

Showing 1 - 4 of 282 products in this Category

Rolete Textile pentru Geam Interior

Alege rolete textile în numeroase modele și culori. Comandă cu dimensiuni personalizate, la prețuri avantajoase, direct de la producător. Pentru a vedea prețul final, alegeți modelul, apoi introduceți dimensiunile dorite și selectați opționalele. Pentru o măsurare corectă consultați Ghidul de măsurare.

Rulouri pentru geam simple si casetate

Rulouri pentru ferestre - rolete pentru camere, living, dormitor, bucatarie, balcon, mansarda, birou

Jaluzele tip rulou - o solutie moderna si eleganta

Roletele textile, roletele geam si sistemele de tip rulou imbina atat stilul, cat si functionalitatea, satisfacand variate necesitati pentru interioare de orice marime sau tip. Indiferent de roletele interioare alese, ele se disting prin eleganta, caracteristici inteligente si capacitatea de a acoperi o mare varietate de preferinte estetice si bugete. Indiferent daca ferestrele dumneavoastra au un aspect modern sau traditional, noi va oferim rulouri geam personalizate, pentru cele mai bune rezultate. Roletele interioare cu material textil asigura o instalare facila si rapida, iar operarea lor curenta este accesibila tuturor.

Ar fi roletele o solutie pentru casa dvs?

Roletele interioare cu material textil reprezinta cele mai utilizate jaluzele pentru diverse spatii, ele fiind extrem de versatile si adaptabile pentru orice tip de decor. Ele poseda un rol estetic deosebit, fiind capabile sa ofere un ton special ferestrelor din spatiul detinut. Indiferent de roletele interioare alese, ele se disting prin eleganta, caracteristici inteligente si capacitatea de a acoperi o mare varietate de preferinte estetice si bugete. Usor de folosit si de intretinut, roletele textile imbina inovatia, stilul subtil, flexibilitatea si diversitatea de culori. Puteti opta pentru rolete bucatarie actionate prin lantisor, sau rulou fereastra geam actionat prin lant. De asemenea, va oferim rulouri geam tesite, dreptunghiulare, semicirculare, si multe alte forme care functioneaza cu specificul locatiei dumneavoastra.

De ce sa achizitionati rolete interioare oferite de Vreau-Rolete?

Suntem convinsi ca doriti sa achizitionati cele mai bune jaluzele rulou. Va asiguram ca roletele textile puse la dispozitie de noi satisfac cele mai mari exigente in termeni de calitate a materialului, durabilitate, functionalitate, fara a omite un raport optim calitate-pret. Indiferent daca ferestrele dumneavoastra au un aspect modern sau traditional, noi va ofermi rulouri geam personalizate, pentru cele mai bune rezultatea. Roletele interioare cu material textil asigura o instalare facila si rapida, iar operarea lor curenta este accesibila tuturor.

Care sunt beneficiile roletelor geam?

Clientii care ezita asupra necesitatii instalarii de rolete geam pot afla despre nenumaratele beneficii ale acestor solutii. Iata cateva dintre avantajele aduse de instalarea unei rolete intr-un spatiu interior:

Varietate

Roletele textile vin intr-o impresionanta varietate de culori, modele si texturi, astfel incat orice client isi poate alege modelul ideal de roleta.

Protectie anti UV si impotriva luminii exterioare

Chiar daca razele soarelui sunt benefice pentru sanatatea noastra, ele pot fi si daunatoare si suparatoare. Fie ca vorbim de instalarea de rolete bucatarie sau jaluzele rulou pentru dormitoare, acestea ne pot ajuta sa limitam efectul nociv al razelor solare.

Montaj facil si intretinere usoara

In pachet veti gasi kitul complet pentru a monta roletele interioare repede si usor, iar operarea lor poate fi usor realizata de toti membrii familiei, copii si varstnici deopotriva. Roletele pot fi montate pe orice suprafata, fie tavan, zid, sau tamplarie.

Reimprospatarea spatiului

Daca doriti sa renovati si sa oferiti un aer modern locuintei dumneavoastra, fara a realiza investitii majore, roletele interioare din material textil sunt solutia optima. Ele vor modifica decorul oricarui spatiu, sporind comfortul si starea de bine pentru cei care folosesc acel spatiu.

Cum sa selectati roletele interioare pentru spatiul detinut?

Roletele interioare poseda o nota neutra, potrivindu-se tuturor stilurilor de décor, traditional si contemporan deopotriva. Ele pot fi montate in fata cadrelor de ferestre, intre ramele ferestrelor, sau chiar pe tavan. Conditiile spatiului vor impune modalitatea de montare, iar scopul final (evidentiere sau estompare a ferestrelor) reprezinta un criteriu important in alegerea modelului final de rolete. Cromatica si stilul spatiului sunt factori esentiali, dar specialistii nostril va stau mereu la dispozitie pentru alegerea celui mai potrivit model de rolete.