Plaine 1 Casetat

175,00 lei

TOATE PRETURILE INCLUD TVA.

Rulourile din colectia Plaine Casetate sunt confectionate din materiale mai groase si opace, avand integrat un strat de PVC care nu permite trecerea luminii. Aceste rulouri sunt elegante, rafinate si practice fiind destinate umbririi camerei dumneavoastra avand in acelasi timp si rol decorativ fiind disponibile in diverse culori si texturi.
Va rugam sa selectati dimensiunea dorita, culoarea casetei si alte optionale daca este cazul.

ATENȚIE!
Culorile din fotografiile produselor se pot vedea diferit în funcție de tipul monitorulului dumneavoastră.
Vă rugăm să ne contactați pentru lămuriri despre nuanțe și culori.

 • Introduceți Dimensiunea

  Latime 1 - latimea sticlei plus latimea baghetelor de incastrare.

  instructiuni masurare fereastra pt rolete casetate L1

  Latime 2 - nu intra in calculul pretului, dar este importanta pentru productie. Luati cu atentie aceasta masura, pentru ca ruloul casetat sa se potriveasca cat mai exact pe fereastra dvs.

  instructiuni masurare fereastra lungimea 2 pentru rolete casetate

  Inaltimea - cuprinde si baghetele de incastrare

  instructiuni masurare inaltime fereastra pentru rolete casetate • Extra Opțiuni:

Descriere

Gradul de umbrire poate fi ales prin coborarea sau urcarea roletei in pozitia dorita dar si prin alegerea materialului din care este confectionat ruloul.
Rulourile Plaine Casetate se adapteaza perfect tuturor ferestrelor din locuinta sau biroul dumneavoastra. Roletele textile pot fi folosite în combinație cu perdelele pe care le aveți deja.
Colectia cuprinde o gama larga de culori pentru ca Dvs. sa puteti asorta roletele cu amenajarea deja existenta a interiorului. Pentru aceasta am ales cu grijă materialele și culorile colecției noastre încercând să acoperim nevoile atât pentru casă cât și pentru birou.
-Culoare caseta si accesorii – alb, maro, stejar, nuc sau mahon in functie de culoarea geamului.

Dimensiunea maxima la care se pot fabrica roletele Plaine Casetate este: lungime 1,5 metri si inaltime 2,1 metri

In fuctire de tipul materialului inaltimea maxima poate varia, dat fiind ca un material mai gros la infasurare pe tubul metalic ocupa mai mult spatiu.

Atentie: Suprafața minimă de facturare este de 0,75 mp/bucată.

Montaj: Sistemul caseta poate fi montat prin holzsuruburi prinse de tamplarie sau fara a perfora tamplaria, prin lipire, pentru suprafete de maxim 1 mp.

Intretinerea Roletelor Plaine Casetate se face curatindu-le cu aspiratorul sau stergandu-le cu o laveta uscata sau cu un pamatuf.

 

Caracteristici generale

Tip produs Rulou cu caseta
Utilizare Interior
Tip montare Rama ferestrei
Tip actionare Manual
Material Poliester
Opacitate/Nivel lumina Semiopac
Continut pachet 1 x Rulou+kit montaj

Inainte de a cumpara, masurarea intr-o maniera corecta este fara indoiala cea mai importanta etapa in vederea achitizionarii unui rulou textil care sa se potriveasca perfect. De aceea trebuie sa acordam o atentie deosebita acestei operatiuni.
In cele ce urmeaza va vom explica cum se face masuratoarea:

Identificati baghetele sau ramele care prind sticla si masurati geamul incluzand ramele atat pe latime (L1) cat si pe inaltime (H) ca in imaginea alaturata.

Pentru cota L2 masurati doar latimea sticlei, fara a include baghetele. Aceasta cota nu influenteaza pretul produsului, insa este importanta in procesul de productie.

Notati cotele si apoi introduceti-le in campurile corespunzatoare fiecareia.

Atentie!!! Pe siteul nostru (www.vreau-rolete.ro) toate cotele trebuie introduse in milimetri.

Brand

Top Home

"Top Home" este marca sub care comercializăm roletele textile, jaluzelele verticale și perdelele. Le producem în fabrica noastră din Bacău și le scoatem la vânzare pe site-ul nostru Vreau-rolete.ro.
top home logo marca inregistrata

2 recenzii pentru Plaine 1 Casetat

 1. Rodica Achizitie verificata
  8 iulie 2024
  Rolete casetate
  Roletele casetate se potrivesc perfect, se instalează destul de ușor și ne protejează de soare. Vă mulțumim.
  PÂRVU Petrisor Achizitie verificata
  28 aprilie 2021
  Material defectuos
  Arată bine, dar plastice foarte casante. Măștile de capăt se sparg la cel Mai c soc. Am rugat suport; să-mi spună de unde sa iau piese de schimb și nu...More
  Arată bine, dar plastice foarte casante. Măștile de capăt se sparg la cel Mai c soc. Am rugat suport; să-mi spună de unde sa iau piese de schimb și nu am primit nici un răspuns inca
  Răspuns de la Vreau-Rolete:
  Conform discuției avute, v-am expediat 2 seturi din componentele care s-au stricat. În condiții de utilizare normală nu sunt probleme cu aceste compon...More
  Conform discuției avute, v-am expediat 2 seturi din componentele care s-au stricat. În condiții de utilizare normală nu sunt probleme cu aceste componente, dar având în vedere că ați scăpat pe jos roleta la montaj, s-a întâmplat să crape. Recomandăm mai multă atenție la instalare, dar și la geamurile care se deschid cu roletele pe ele, pentru a nu le lovi de perete și a distruge componentele. Vă mulțumim!

Adaugă o recenzie

Încă nu ai vizualizat nici un produs.