Rulouri Textile Semiopace

TOATE PRETURILE AFISATE INCLUD TVA

Pentru o solutie rapida, eleganta si contemporana de decorare a ferestrelor si umbrire a camerei, va punem la dispozitie colectia noastră de Rolete Textile Semiopace. Aceste rulouri sunt un accesoriu simplu si practic, cu o mare versatilitate care le face potrivite pentru fiecare fereastra din casă. La vreau-rolete.ro, roletele noastre sunt disponibile intr-o bogata varietate de materiale, astfel incat sa puteti alege culoarea, textura si stilul perfect pentru spatiul dvs.

Rulouri semiopace 

Indiferent ca este vorba despre spatiul de lucru sau de spatiul domestic, cu totii cautam cele mai bune solutii pentru imbunatatirea confortului nostru. Alta data limitate doar la perdele, draperii, sau storuri, solutiile de decorare a ferestrelor sunt astazi diverse si multiple. Produsele moderne de ornamentare a ferestrelor au valente estetice si functionale, clientilor fiindu-le usor sa gaseasca solutiile optime pentru orice tip de incapere. Intre acestea, roletele textile semiopace se remarca prin functionalitate si valoare decorativa. Mai multe detalii va oferim mai jos.

De ce sa alegeti rolete textile semiopace?

In cazul in care va ganditi sa reduceti cantitatea de lumina naturala care intra intr-o incapere, fara a intuneca total spatiul, jaluzelele transparente (de) interior reprezinta o solutie sigura. Astazi puteti alege dintre o mare varietate de rolete textile transparente si rolete textile semitransparente, in functie de efectele pe care doriti sa le obtineti.

Calitatea materialelor este diversa, roletele semi-opace permitandu-va sa obtineti incaperi mai racoroase in timpul verii. Obtinerea unei temperaturi placute in timpul zilelor toride de vara este un beneficiu important, alaturi de posibilitatea reducerii luminii naturale.

Rolete textile semitransparente sau opace?

Storurile semi-transparente, asa cum arata si denumirea, diminueaza cantitatea de lumina care trece prin ferestre. Ele difera de roletele blackout/opace, care blocheaza pana si 100% din cantitatea de lumina care penetreaza un spatiu.

Materialele folosite pentru storurile semi-opace sunt diverse nu doar in ceea ce priveste culorile, modelele, sau texturile, dar si in ceea priveste capacitatea lor de blocare a luminii. Puteti opta pentru storuri transparente atunci cand doriti sa lasati mai multa lumina naturala sa treaca, sau sa instalati storuri semi-transparente, daca intentionati doar sa diminuati lumina naturala care intra in incapere. Materialele folosite pentru rulourile semiopace variaza foarte mult, de la cele foarte transparente, la cele semi-opace, care blocheaza 95% din lumina naturala, fara a deveni opace complet.

In mod firesc, materialele pentru jaluzele verticale transparente sunt mai subtiri decat cele semi-opace si opace, dar vin intr-o mare diversitate de culori si stiluri. In cazul jaluzelelor semi-transparente, soarele lumineaza si amplifica intens culorile materialelor. Aceste jaluzele sunt excelente pentru bucatarii, living-uri sau spatii in care doriti sa aduceti putina culoare si stil.

Puteti opta pentru instalarea unui stor transparent intr-un spatiu care beneficiaza de putina lumina solara peste zi. In camerele unde va doriti sa petreceti mai mult timp, fara a va fi afectat confortul, storurile semi-transparente sunt ideale.

Unde sa optati pentru storuri semi-transparente?

Rulourile semi-transparente reprezinta alegerea potrivita in cladirile de birouri intrucat permit luminii naturale sa intre si sporesc  gradul de confort. Aceste jaluzele creeaza un mediu potrivit pentru munca la birou. Ele sunt extrem de intalnite in birourile in care soarele este inconfortabil, afectand productivitatea angajatilor. Cum nu intuneca total incaperea, rulourile semiopace sunt cea mai buna solutie.

Jaluzele transparente interior- un beneficiu surprinzator

Intrucat rulourile (pentru) geam transparente si semi-transparente lasa lumina sa treaca, ele invita la socializare. Materialele folosite pentru aceste jaluzele dau un ton cald, aduc oamenii impreuna si creeaza un aer relaxant intr-o incapere.

Fie ca doriti sa aduceti mai multa lumina in living prin instalarea unui rulou transparent (la) usa terasei, sau sa imbunatatiti confortul angajatilor in birouri, jaluzelele semi-transparente si transparente sunt solutiile cele mai moderne pentru care puteti opta.