Termeni si Conditii

Termeni si Conditii
Generale de Vanzare – Magazin Online VREAU-ROLETE.RO

1. Informatii administrator magazin online
2. Acceptare TCGV
3. Drepturi de autor
4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate
5. Preturi, modalitati de plata, facturare
6. Stocuri
7. Garantii
8. Politica de retur
9. Program de lucru, livrari, termene
10. Obligatiile cumparatorului
11. Obligatiile vanzatorului
12. Litigii

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

1. Informatii administrator magazin online

Site-ul www.vreau-rolete.ro este administrat de catre Sunproiect SRL cu sediul in localitatea Nicolae Balcescu, Nr. 1210, C.P. 607355, Judetul Bacau, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J04/1902/1994, Cod de Identificare Fiscala RO6522313, Tel. 0234.515.814, email: comenzi@vreau-rolete.ro.

2. Acceptare Termeni si Cconditii Generale de Vanzare

Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

– Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online vreau-rolete.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

– Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online www.vreau-rolete.ro, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul si angajatii sai isi deruleaza activitatea.
– Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
TCGV magazinului online www.vreau-rolete.ro stau la baza contractului astfel perfectat.
– Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
– Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

5. Preturi, modalitati de plata, facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta in pagina de contact iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
-Pretul produselor din magazinul online www.vreau-rolete.ro poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
-Pe baza informatiilor detinute de Sunproiect SRL si a celor furnizate de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, instructiuni de montaj, etc.

6. Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate pentru ca anumite stocuri de material textil se pot epuiza rapid. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.
In situatia in care produsul solicitat nu este pe stoc, furnizorul va anunta telefonic clientul in maxim 24 de ore incepand cu a doua zi de la primirea comenzii si va consilia clientul pentru alegerea unui material similar pentru al satisface toate cerintele.
7. Garantii

SC. Sunproiect SRL. garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si însotite de factura fiscala, chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat). Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în conditiile respectarii manipularii, transportului si depozitarii conform Fiselor Tehnice si a Fiselor de Securitate emise de furnizor si aflate în original la sediul societatii ).
Sistemele si materialele textile sunt garantate 12 de luni. Nu suporta garantie materialele textile rupte, patate sau care au suferit deteriorari produse din vina clientului.
Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email garantie@vreau-rolete.ro .

8. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere sau returnare a produsului cumparat
Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor livrarii, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Livrarea standard se considera livrarea oferita gratuit de Sunproiect pt comenzi mai mari de 500ron. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
În cazul în care ati receptionat produse în legatura cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct noua în oricare dintre locatiile afisate pe pagina de Contact al site-ului www.vreau-rolete.ro , fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului.
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Receptia coletelor ce provin din retururi va fi filmata si stocata in format video, pentru a verifica/asigura  integritatea produselor returnate de catre client si poate fi folosita ca proba in cazul unui eventual litigiu.
La solicitarea si cu acordul consumatorului, Sunproiect SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

Nu pot fi returnate produsele care:
· au facut obiectul unei comenzi speciale (pe dimensiunile solicitate de client)
· au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
· au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client, masuratorile clientului, etc)
· prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
· au fost desigilate si nu mai au toate accesoriile care au fost livrate
· sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare

Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email garantie@vreau-rolete.ro

Cititi si politica de retur!

9. Program de lucru, livrari, termene

-O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 7:30-15:30, exceptand sarbatorile legale.
– Produsele disponibile in magazinul online vor fi livrate prin curiei.
– Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore incepand cu a doua zi de la data de finalizarii comenzii.
– Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid, in afara zonei de distributie a Sunproiect – serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.
-Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

10. Obligatiile cumparatorului

– sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
– sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat  administratorului;
– sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

11. Obligatiile vanzatorului

-sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
– sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
– sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
– sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea TERMENI SI CONDITII.

Sunproiect pune la dispozitia clientilor doua numere de telefon pentru comenzi si informatii si un numar de telefon pentru serviciu tehnic dupa cum urmeaza:
Telefon comenzi si informatii: 0234.515.814
Telefon comenzi si informatii:0724.379.347 (telefon la care puteti suna sau lasa pe WhatApp mesaje, cu numer de telefon pentru a putea fi contactati)
Telefon serviciu tehnic: 0721. 379.347 (telefon la care puteti suna sau lasa pe WhatApp mesaje, fotografii sau filmulete in legatura cu problema pe care o aveti)

12. Litigii

TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca a Tribunalului Bacau. Sunproiect SRL nu raspunde de prejudiciile cauzate fara culpa sa, de nefunctionarea magazinului online sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual ( ex: defectiuni la reteaua de internet). Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 

Încercați noile modele de rolete anti-soare Screen