Perdele Royal

TOATE PRETURILE AFISATE INCLUD TVA

Perdelele Royal sunt doua produse in unul singur. Ele sunt un produs nou pe piata din Romania, care inlocuieste cu succes perdeaua si draperia. Sistemul este din lamele de perdea de 40 cm latime ce sunt actionate pe un sistem de bara din aluminiu cu prindere in tavan sau pe perete. Actionarea este exact ca la jaluzelele verticale, lamelele avand o miscare de rotatie si una de translatie. Pe pozitia deschis, lumina patrunde in mod placut in interiorul camerei in timp ce pe pozitia inchis, patrunderea luminii este obturata, inlocuind cu succes draperia.

Perdele Royal - Jaluzele verticale tip perdea

Unul dintre multele beneficii de a trai in lumea de azi este ca, atunci cand vine vorba despre confortul nostru, avem la dispozitie numeroase solutii. Perdelele si jaluzelele au constituit alegerile cele mai comune pentru multi ani, dar tehnologiile moderne au dus la creearea unor produse care surclaseaza functional si estetic contra-canditatele clasice. Daca va place aspectul perdelelor traditionale, dar va doriti alternative mai moderne, jaluzelele tip verticale tip perdea reprezinta cea mai inspirata alegere.

Ce sunt jaluzelele verticale tip perdea?

Daca va ganditi la solutii moderne de decorare a ferestrelor, dar roletele vi se par prea office, jaluzelele tip perdea constituie cea mai potrivita solutie. Aceste perdele-jaluzele sunt doua produse intr-unul singur intrucat imbina beneficiile functionale are solutiilor moderne de umbrire cu aspectul unic al perdelelor traditionale. Aceste perdele tip jaluzele constituie cele mai recente tipuri de decorare a ferestrelor. Jaluzelele perdea va ofera capacitatea de a ajusta gradul de umbrire intr-o incapere, dar si de a creea ambianta intima, atat de familiara tuturor, pe care doar perdelele traditionale o pot oferi.

Care sunt beneficiile instalarii de aceste perdele-jaluzele?

Jaluzelele perdea sunt solutia ideala pentru spatiile cu design modern, unde se doreste functionalitate contemporana, dar si pastrarea unor accente subtile de design traditional. Fie ca va gasiti in ipostaza re-decorarii unui spatiu, sau a decorarii unui apartment modern, aceste draperii-jaluzele pot completa designul spatiului dvs. Iata cateva dintre beneficiile instalarii unor astfel de jaluzele draperii:
  • Reprezinta tendintele noi din domeniul solutiilor de umbrire a unui spatiu la interior
  • Ofera unui spatiu un puternic accent de intimitate si clasic, multi clienti alegand aceste perdele-jaluzele moderne pentru locuinte
  • Vin cu posibilitatea ajustarii gradului de umbrire in incapere
  • Sunt extrem de utile, preluand valoara functionala atat a draperiilor, cat si a perdelelor
  • Prezinta o mare varietate de culori si imprimeuri.

Jaluzele tip perdea- cateva detalii importante

Jaluzelele verticale tip perdea constituie o alternativa la jaluzelele verticale si sunt recomandate clientilor care aprecieaza in mod deosebit spatiile cu perdele si draperii. Intrucat preiau functia perdelelor si a draperiilor, jaluzelele verticale perdea impresioneaza cu functionalitatea si valoarea lor cand sunt amplasate pe toata suprafata ferestrei. Jaluzelele verticale perdea ofera o nota de eleganta spatiilor decorate in stil modern, si lasa un are modern celor decorate in stil clasic. Puteti alege intre diverse tipuri de jaluzele verticale, “Double Shade” si “Fantasy” reprezentand cele mai populare optiuni. Jaluzelele “Double shade” sunt alcatuite din fasii verticale de material textil transparent imbinate cu fasii verticale de material textile opac. Jaluzelele perdea “Fantasy” combina jaluzelele verticale din PVC cu perdelele traditionale. O perdea  care acopera lamelele este clipsata peste lamelele din PVC, putandu-se control directia sub care patrunde lumina, dar si intensitatea acesteia.

Actionarea, instalarea, intretinerea jaluzelelor-perdea

Jaluzelele tip perdea pot fi actionate cu ajutorul unui snur, in vederea culisarii lamelelor si a materialului in lungul garnisei. Ele pot fi actionate si prin intermediul unui lantisor, in vederea ajustarii intensitatii luminii prin rotirea lamelelor si a materialului textile. Montarea jaluzelelor verticale tip perdea presupune fixarea garnisei pe tavan sau pe perete. Este o actiune facila pentru profesionisti, care fixeaza cleme de care se va clipsa garnisa. In ceea ce priveste intretinerea, draperiile-jaluzele pot fi spalate la nevoie. Materialul textil poate fi desprins de pe carucioarele de sustinere si rotire, putand fi spalat in masina de spalat, la maxim 300 C. Si lamelele din PVC se pot curata facil, la nevoie, cu ajutorul unei carpe umezite. In cazul unor pete dificile, putetu sa apelati la solutiile speciale de curatare pentru PVC.

Sugestia noastra

Atunci ca inca va atrage aspectul clasic al perdelelor, dar cautati sa controlati mai eficient si modern cantitatea de lumina intr-o incapere, optati pentru jaluzelele verticale tip perdea. Va oferim modele diverse ca si cromatica, la preturi adaptatea bugetelor de diferite marimi.