Jaluzele Zi Noapte, Rolete Zebra, Rulouri Day Night

TOATE PRETURILE AFISATE INCLUD TVA
Noua colectie de rolete Day & Night

Rolete Zi-Noapte / Jaluzele Zebra / Rulouri Day-Night la preț de producător. Cea mai variată gamă din țară, cu peste 80 de modele și culori. Alege materialul și comandă la dimensiunile dorite. Noi le fabricăm și ți le livrăm!

Roletele Zebra - Rulouri Noapte Zi - Storuri Day&Night la comanda

Jaluzele Zi Noapte sau Jaluzele tip Duo

Atunci cand vine de decorarea casei, spatiul ferestrelor este deseori minimizat, aspectul functional primand in alegerea produselor de decorare. Spre deosebire de anii anteriori, clientii zilelor noastre au posibilitatea de a alege intre nenumarate tipuri de produse care au atat importante functii, cat si valoare estetica. Intre toate aceste produse, jaluzelele zi noapte reprezinta una dintre cele mai moderne si eficiente solutii care optimizeaza confortul, dar si sustin nota cromatica si stilul pentru spatiul in care sunt montate.

Jaluzele zi noapte- ce este de spus in mod succint?

Atunci cand vine vorba despre solutiile de decorare a ferestrelor, cei mai multi dintre noi se gandesc la solutii pentru a filtra lumina naturala si obtinerea unui grad inalt de intimitate odata cu lasarea intunericului. Intrucat perdelele traditionale si draperiile sunt realizate doar dintr-un strat de material, ele nu pot indeplini aceste functii in mod optim.

Cand vorbim despre solutii moderne in aceasta categorie, jaluzelele zebra reprezinta una dintre cele mai eficiente alegeri. Roletele zebra au capacitatea de a filtra lumina naturala in timpul zilei si de a asigura un nivel optim de intimitatea dupa lasarea serii. Mai mult decat atat, roletele zi-noapte vin intr-o generoasa varietate de culori, modele si texturi, astfel incat sa se potriveasca perfect cu decorul spatiului in care sunt montate.

Jaluzele zebra, rolete zi noapte, storuri Day Night - care sunt diferentele?

Jaluzelele noapte-zi sunt variate si va puteti gasi modelele care se imbina cu celelalte elemente decorative ale spatiului, dar si in acord cu bugetul de care dispuneti. Jaluzelele day and night vin in stiluri diferite, fiecare dintre acestea oferind beneficii multiple. Indiferent de stil, insa, jaluzelele duo au capacitatea de opri lumina naturala si de a mentine confortul termic in interior. Fie ca alegeti rulouri zebra, rolete fagure sau jaluzele zi-noapte, ele va vor impresiona cu flexibilitatea si valentele estetice.

Rulouri zi-noapte

Roletele day and night sunt doua rolete separate care sunt instalate impreuna pe o singura sina, dar opereaza in mod independent. Jaluzelele night and day sunt realizate, in mod obisnuit, din materiale cu proprietati anti-solare si material opac. Roletele zi si noate va ofera control maxim asupra cantitatii de lumina si sunt o optiune ideala pentru dormitoare si living-uri unde lumina este necesara si pe timpul zilei. Jaluzelele noapte si zi pot fi operate prin lantisor sau in mod automat. Pentru locuintele cu copii mici si animale, va recomandam sa optati pentru rolete day night fara lantisor. Jaluzelele noapte si zi au pret avantajos pentru majoritatea clientilor.

Rolete textile zebra

Un rulou zebra este realizat dintr-un strat de material transparent si unul semi-opac, acestea alternand pentru a crea efectul dungilor de zebra. Un stor zebra este eficient intrucat cele doua straturi creeaza o jaluzea transparenta, una semi-opaca, sau o combinatie intre cele doua. Jaluzelele tip zebra ofera numeroase avantaje si inlocuiesc cu succes jaluzelele day night.

Storurile zebra sunt ideale spatiilor interioare cu design modern, oferind atat control asupra luminii, cat si intimitate. Jaluzelele roleta zebra pot fi operate prin lantisor sau motorizat.

Care sunt avantajele montarii de rolete zebra si/sau jaluzele noapte zi?

Rulourile interioare zebra si jaluzelele de zi si noapte aduc multe avantaje dupa instalare. Daca va ganditi la criteriile de selectie intre cele doua tipuri, va amintim ca jaluzelele zebra (au) pret atractiv pentru multi clienti. Si roletele day and night (prezinta un) pret avantajos, chiar daca ambele categorii vor reprezenta o investitie importanta pentru multi. Durabilitatea in timp si functionalitatea lor sunt avantajele primordiale care justifica o astfel de investitie.

In ceea ce priveste beneficiile instalarii de jaluzele zi/noapte sau rolete zebra, le amintim mai jos pe cele mai importante dintre ele.

Asigura intimitatea dorita

Unul dintre cele mai importante beneficii ale roletelor zebra, day and night este ca ele lasa lumina sa treaca, dar opresc privirile curioase ale trecatorilor. Ele va ofera intimitatea dorita, fara a sacrifica iluminarea in timpul zilei. Pentru a beneficia la maximum de acest factor, puteti folosi lantisorul pentru a inchide jaluzelele la inaltimea dorita, tragand de lantisor pana cand panelurile zi si noapte se aliniaza asa cum doriti.

Ofera gradul de iluminare dorit

Jaluzelele zi si noapte, precum si roletele zebra nu blocheaza total lumina, asemeni jaluzelelor obisnuite. In schimb, sistemul lor de realizare permite accessul luminii, in masura dorita.

Mai mult decat atat, jaluzelele noapte si zi, au stiluri diverse ce pot functiona cu diverse decoruri interioare.

O alternativa la jaluzelele venetiene: jaluzelele day and night

Inainte de aparitie jaluzelelor day and night, cele venetiene erau cele mai comune alegeri pentru clientii care doreau sa se bucure de lumina naturala chiar si atunci cand jaluzelele erau inchise. Chiar daca acestea raman o alegere pentru multi, jaluzelele night and day ofera aceleasi beneficii, dar sunt cu mult mai facil de actionat decat modelele venetiene.

Izolare termica cu ajutorul jaluzelelor duo

Un avantaj uneori omis de catre cumparatori este reprezentat de calitatile termo-izolante ale jaluzelelor duo. Intrucat materialul prezinta goluri intre cele doua straturi de materiale, ele actioneaza ca un buzunar imens care capteaza aerul de langa ferestre. Aerul acesta se incalzeste si protejeaza locuinta de frigul de afara. Nu doar ca va veti simti mai confortabil, dar veti avea si posibilitatea sa reduceti din cheltuielile pe caldura.