Rulouri Textile Opace, Rolete Blackout

TOATE PRETURILE AFISATE INCLUD TVA

Pentru o solutie rapida, eleganta si contemporana de decorare a ferestrelor si umbrire a camerei, va punem la dispozitie colectia noastră de Rolete Textile Opace. Aceste rulouri sunt un accesoriu simplu si practic, cu o mare versatilitate care le face potrivite pentru fiecare fereastra din casă. La vreau-rolete.ro, roletele noastre sunt disponibile intr-o bogata varietate de materiale, astfel incat sa puteti alege culoarea, textura si stilul perfect pentru spatiul dvs.

Rolete opace, jaluzele prin care nu trece lumina

Sunteti sensibil la lumina naturala sau locuiti intr-un apartament cu vedere la un trotuar aglomerat? Daca raspunsul este afirmativ, instalarea unor jaluzele opace este cea mai optima solutie pentru a obtine o incapere intunecata. Jaluzelele blackout vin intr-o mare diversitate de tipuri si modele si cu siguranta veti gasi modelul potrivit preferintelor si bugetului de care dispuneti.  

Aveti nevoie de jaluzele opace tip rulou?

Stim cu totii cat de important este pentru sanatatea noastra fizica si mentala un somn bun. Atunci cand nu dormim suficient, nu putem functiona la capacitatile noastre maxime. Daca va simtiti obositi in timpul zilei, lipsa unui somn bun este o cauza probabila. In timp, lipsa somnului bun va slabeste sistemul imunitar si incepeti sa va imbolnaviti mai des.

Cu ajutorul jaluzelelor opace de tip rulou, veti obtine un dormitor intunecos, in care razele solare matinale nu vor mai reusi sa patrunda. Datorita intunericului, veti putea dormi fara a va mai trezi  peste noapte. Odata somnul imbunatatit, veti fi mai productiv peste zi si mai energic.

Ce sunt rulourile sau storurile opace?

Rulourile opace sunt instalate nu doar in dormitoare, ci si in spatii de birou si scoli. Jaluzelele blackout sunt realizate pentru a bloca lumina, iar expresia este foarte populara in domeniul constructiilor. Inainte de a alege tipul de jaluzele black out pentru spatiul dvs, cateva informatii esentiale despre acestea va pot fi de folos.

In domeniul jaluzelelor, jaluzelele anti lumina sunt jaluzele fabricate dintr-un material opac, introdus intr-o caseta. Materialul este amplasat de-a lungul canalelor laterale, astfel incat sa blocheze toata lumina ce ar putea patrunde pe la margini. Cei mai multi producatori denumesc aceste jaluzele si “dim-out”, intrucat nu foarte multe dintre ele vor bloca lumina 100%.

O jaluzea opaca de tip rulou realizata din material blackout este denumita si “jaluzea blackout” de catre producatori. Chiar daca materialul este in totalitate opac, blocand integral trecerea luminii, o cantitate de lumina (foarte mica) poate trece prin partile laterale. Astfel de jaluzele negre sunt instalate in scoli, pentru a asigura intunericul necesar pentru folosirea tablelor interactive.

Cu toate acestea, exista diverse materiale folosite pentru jaluzelele blackout. Nu ezitati sa cautati cele mai potrivite solutii pentru spatiul dvs. Pretul jaluzelelor blackout variaza in functie de proprietatile si materialul ales si preturile oferite de magazinul nostru sunt atractive pentru cei mai multi clienti.

Care este cel mai important beneficiu pentru jaluzelele blackout?

Chiar daca jaluzelele cu blocarea luminii aduc un beneficiu important, multi clienti aleg instalarea de storuri opace din alte motive. Spre exemplu, jaluzelele opace termopan absorb razele UV, mentinand incaperea mai racoroasa in timpul zilei si diminunand nevoia folosirii aparatului de aer conditionat. O jaluzea opaca poate opri lumina peste zi, astfel incat sa va puteti odihni mai bine.

Daca sunteti student sau lucrati mult timp la birou, un stor opac va va ajuta sa cititi mai usor si sa ramaneti focusat. Cu ajutorul jaluzelelor blackout, puteti urmari mai bine o prezentare online fara a fi deranjat de caldura soarelui sau de o iritanta stralucire a ecranului.

Unde puteti instala storuri opace?

Chiar daca, pentru multi clienti, dormitorul este principala camera in care sunt instalate jaluzele blackout, ele sunt extrem de utile si in spatiile de birouri, living si incaperi in care se doreste limitarea luminii naturale si cresterea confortului termic. Varietatea modelelor de rulouri geam pentru intuneric este generoasa, iar preturile oferite acopera o plaja larga de bugete.