Rolete Zebra Casetate

TOATE PRETURILE AFISATE INCLUD TVA

Rulourile Zebra Zi Noapte cu Caseta sunt cea mai moderna si eleganta optiune pt decorarea ferestrelor dvs.

Rolete zebra casetate

Daca sunteti in cautarea unor solutii pentru a controla optim lumina intr-o incapere, in timp ce tineti si ochii privitorilor curiosi departe, roletele zebra reprezinta una dintre cele mai moderne optiuni.

Roletele zebra sunt excelente intrucat va permit sa lasati lumina sa treaca, fara sa sacrificati gradul de intimitate dorit. Ele vin intr-o mare varietate de culori si modele, dar se impart in doua categorii fundamentale: rolete zebra cu caseta si rolete simple.

Ce sunt jaluzelele Zebra day and night cu caseta?

Spre deosebire de roletele simple, in care materialul ruleaza liber in sus si in jos, jaluzelele zi si noapte casetate vin cu ghidaje laterale. Pentru aceste tipuri de rolete, materialul este amplasat aproape de fereastra prin ghidajele laterale, in timp ce o caseta de aluminiu ascunde materialul care se strange in partea superioara.

Multi clienti opteaza pentru roletele zebra casetate intrucat sunt mai atragatoare din punct de vedere estetic, dar au si avantajul de a mentine materialul apropiat de fereastra pentru ferestrele cu deschidere oscilobatanta (dubla).

De ce sa alegeti rolete zebra casetate?

Jaluzelele day and night casetate reprezinta o alegere luxoasa si eleganta pentru orice spatiu. Caseta in care se strange materialul este discreta si estetica, iar materialul se murdareste mai greu, fiind protejat in caseta atunci cand roleta este ridicata.

Un avantaj demn de mentionat este si faptul ca puteti alege nu doar diverse materiale si culori pentru roletele zebra, dar si diferite culori pentru caseta. Alb, maro, nuc, si stejar auriu sunt culorile cele mai populare alese pentru casete. Roletele zebra vor face parte integranta din fereastra, lasand impresia ca sunt o continuare a tamplariei.

Modalitatea de rabatare nu ridica dificultati, intrucat roleta va fi fixata pe geam, indiferent de pozitie. Atunci cand optati pentru materiale opace, caseta este extrem de valoroasa, ea diminunand maxim intensitatea luminii.

Cum se intretin rulourile zebra casetate?

In ciuda aparentelor, jaluzelele day and night cu caseta sunt usor de intretinut si de curatat. Pentru ca ele sa-si mentina aspectul initial pentru o lunga perioada de timp, va recomandam indepartarea lunara a prafului adunat pe material. Folositi o perie cu peri moi sau un pamatuf electrostatic, evitand bruscarea si manevrarea agresiva a acestora.

Ori de cate ori considerati ca este nevoie, puteti sa spalati materialul roletelor zebra, respectand indicatiile de spalare mentionate de producator. Folositi un burete pufos si apa la o temperatura ce nu depaseste 40 de grade. Nu folositi partea abraziva a buretelui si evitati sa frecati intens zonele cu pete. In cazul unor pete persistente, folositi solutii speciale de curatare, nu inainte de a le fi testat intr-o zona putin vizibila.