Perdea Royal 23

219,00 lei

TOATE PRETURILE INCLUD TVA.

Perdelele Royal sunt doua produse in unul singur. Ele sunt un produs nou pe piata din Romania, care inlocuieste cu succes perdeaua si draperia. Sistemul este din lamele de perdea de 40 cm latime ce sunt actionate pe un sistem de bara din aluminiu cu prindere in tavan sau pe perete. Actionarea este exact ca la jaluzelele verticale, lamelele avand o miscare de rotatie si una de translatie. Pe pozitia deschis, lumina patrunde in mod placut in interiorul camerei in timp ce pe pozitia inchis, patrunderea luminii este obturata, inlocuind cu succes draperia.

ATENȚIE!
Culorile din fotografiile produselor se pot vedea diferit în funcție de tipul monitorulului dumneavoastră.
Vă rugăm să ne contactați pentru lămuriri despre nuanțe și culori.

NOTĂ: Înălțimea minimă facturată este de 2 metri.

Categorie:
  • Introduceti Dimensiunea


  • Optiuni

Descriere

Perdelele Royal sunt doua produse in unul singur. Ele sunt un produs nou pe piata din Romania, care inlocuieste cu succes perdeaua si draperia.

Sistemul este din lamele de perdea de 40 cm latime ce sunt actionate pe un sistem de bara din aluminiu cu prindere in tavan sau pe perete. Actionarea este exact ca la jaluzelele verticale, lamelele avand o miscare de rotatie si una de translatie. Pe pozitia deschis, lumina patrunde in mod placut in interiorul camerei in timp ce pe pozitia inchis, patrunderea luminii este obturata, inlocuind cu succes draperia.

Geamurile pot fi deschise fara a trage la o parte perdeaua. Datorita independentei lamelelor, pot fi facute combinatii de culori in functie de estetica si interiorul camerelor.

Brand

Top Home

"Top Home" este marca sub care comercializăm roletele textile, jaluzelele verticale și perdelele. Le producem în fabrica noastră din Bacău și le scoatem la vânzare pe site-ul nostru Vreau-rolete.ro.
top home logo marca inregistrata

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Perdea Royal 23”

Încă nu ai vizualizat nici un produs.