Cum alegeti jaluzele verticale pentru living?

jaluzele verticale pentru living

Cum alegeti jaluzele verticale pentru living?

La Vreau-Rolete.ro va punem la dispozitie o gama variata de produse de jaluzele verticale. Acestea vin intr-o mare diversitate de culori, texturi si finisaje, iar preturile sunt atragatoare pentru majoritatea clientilor.

In cazul in care va ganditi la instalarea unor jaluzele in living, luarea unei decizii nu este facila, mai ales daca nu sunteti familiarizat cu acest domeniu. Jaluzelele verticale se evidentiaza prin valentele lor functionale si estetice, dar si prin cromatica extrem de generoasa. Chiar daca jaluzelele verticale sunt extrem de versatile si se potrivesc multor tipuri de spatii, ele sunt o alegere mai mult decat inspirata pentru living-urile cu un stil modern. Intrucat criteriile de alegere a unui model sunt numeroase si selectia poate fi anevoioasa, va invitam sa urmariti cateva dintre sugestiile noastre. Ele va vor ajuta in reperarea celui mai adecvat model de jaluzele verticale pentru livingul dvs.

Ce aspecte primeaza cand alegeti jaluzelele verticale pentru living?

Jaluzelele verticale impresioneaza prin diversitatea culorilor, texturilor si a modelelor, de aceea stim ca este dificil sa va decideti la un model. Trebuie sa tineti cont de numeroase aspecte, iar detaliile de mai jos sunt utile in orice context.

Stil

Unul dintre cele mai importante elemente atunci cand selectati jaluzelele verticale este daca ele se vor asorta decorului curent/vizat. Bineinteles ca rolul functional al jaluzelelor primeaza, dar este de dorit ca acestea sa fie si estetice. Atunci cand selectati jaluzelele verticale pentru un living, acordati atentie sporita stilului decorativ. In cazul unui living modern, va sugeram jaluzele in culori ce amintesc de lemnul natural, sau modele cu un ton Scandinav. Pentru un living cu aer traditional, jaluzelele cu un model subtil sunt extrem de adecvate.

Lumina

Living-urile sunt incaperi multi-functionale in care simtim nevoia sa ne relaxam, sa citim, sa ne jucam cu copiii sau se urmarim emisiunea preferata. Aceasta inseamna ca este ideal sa va orientati catre jaluzele verticale versatile, care se deschid complet pentru a lasa lumina sa patrunda sau care se inchid, pentru a obtura lumina si mentine living-ul racoros.

La Vreau-Rolete.ro, va punem la dispozitie jaluzele verticale care va ofera aceasta flexibilitate. Indiferent de modelul ales, puteti controla cu usurinta gradul de luminozitate in living.

Vezi si: Cele mai frecvente intrebari legate de curatarea jaluzelelor verticale

Gradul de intimitate

De multe ori, living-ul are vedere spre trotuar, de unde privirile curioase ale trecatorilor ne afecteaza confortul si intimitatea. Alte ori, acesta da ocazia vecinilor sa arunce o privire. Indiferent de cum este pozitionat living-ul, cu totii ne dorim ca gradul nostru de confort si dreptul la intimitate sa nu fie afectate in nici un fel.

Jaluzelele verticale sunt usor de adjustat, ele putand fi inclinate, rasucite, coborate sau inchise pentru a oferi intimitatea dorita. Pentru un nivel sporit de intimitate, va puteti orienta catre jaluzelele duble.

Buget

Contrar opiniilor unor clienti, nu aveti nevoie de un buget extrem de generos pentru a va bucura de cele mai potrivite jaluzele verticale pentru living-ul dvs. La Vreau-Rolete.ro, va oferim jaluzele verticale la preturi avantajoase si care acopera o plaja larga de bugete. Chiar si in cazul unui buget limitat, veti putea gasi cu usurinta modelul cel mai potrivit pentru living-ul dvs.

Intretinere

Un alt aspect demn de considerat atunci cand va alegeti jaluzelele verticale este dat de nevoile de intretinere ale acestora. Jaluzelele verticale de la Vreau-Rolete.ro vin intr-o gama variata de materiale textile care nu necesita spalare frecventa. Ele se pot sterge de praf/aspira cu usurinta saptamanal sau lunar, in cazul unui trafic mai intens. Din cand in cand, va recomandam spalarea manuala/la masina de spalat a jaluzelelor verticale. Mentinerea lor curata le va prelungi durata de viata si conserva aspectul initial pentru mai mult timp.

Vezi si: Care sunt jaluzelele cu cea mai facila intretinere?

Cateva sugestii pentru living

Indiferent daca va ganditi la montarea unor jaluzele verticale ce blocheaza din lumina naturala, sau a unor modele subtile, nu ezitati sa consultati colectia noastra generoasa de modele.

De ce jaluzele verticale?

Jaluzelele verticale sunt alegerea ideala pentru living-urile cu usi de tip French, care se deschid catre exterior. Ele sunt potrivite si pentru ferestrele de tip bovindou (bay) si ferestrele late.

Pentru a obtura cat mai mult lumina naturala, va recomandam sa va orientati catre modelele de tip dimout si black-out. Acestea din urma sunt potrivite cand lumina impiedica vizionarea la televizor, din cauza stralucirii luminii in ecran.  In cele mai multe situatii, clientii aleg jaluzele care permit luminii sa treaca.

Jaluzele verticale albe

Living-ul dvs va straluci atunci cand alegeti jaluzele verticale albe. Aceste nuante sporesc gradul de confort si textura lor striate aminteste de lemnu mediteraneean. Sunt o alegere ideala pentru living-urile moderne.

Jaluzele verticale gri

Jaluzelele verticale in nuante de gri isi pastreaza culorile pentru mult timp si dau un aer etern si cald oricarui tip de  living.

Jaluzele verticale in culori tari

Indrazniti sa adaugati culoare living-ului cu nuante placute de mov. Aceasta culoare se potriveste unui spatiu contemporan si completeaza piesele de mobilier in culori calde, dar si reci. Alte culori disponibile: lila, albastru/bleu, verde, vernil, turcoaz, roz, portocaliu, maro, galben, crem.

De ce rolete?

Roletele sunt realizate din materiale simple sau cu model si sunt populare printre clienti. Va puteti decide pentru montarea unor rolete blackout pentru a urmari nestingheriti filmele preferate. Roletele de tip dimout va ofera lumina si grad de intimitate crescut.

Si roletele pot prezenta finisaje, texturi si modele diverse, dar vin cu costuri mai ridicate decat jaluzelele verticale. In plus, ele nu permit controlul cantitatii de lumina ce intra in incapere. Odata ridicate, va va fi  dificil sa pastrati intimitatea sau sa limitati accesul luminii naturale.

Jaluzele verticale-perfecte pentru orice living

Jaluzelele verticale pot fi elementul-cheie care leaga intregul spatiu sau elementul cel mai evident in decorul living-ului. Puteti decide conform preferintelor ce rol atribuiti jaluzelelor verticale. La Vreau-Rolete.ro, aveti, cu siguranta, de unde sa alegeti un model! In cazul in care intimpinati dificultati in luarea unei decizii, nu ezitati sa solicitati ajutorul profesionistilor nostri!


ÎN ATENȚIA CLIENȚILOR NOȘTRI:

În perioada 30 aprilie - 6 mai firma noastră va fi în vacanța de Paște. Ultimele comenzi vor pleca către clienți pe 26 aprilie. Comenzile primite în perioada 30 aprilie - 6 mai vor fi procesate în ordinea sosirii, începând de pe 7 mai. Vă dorim un Paște binecuvântat!