Care sunt avantajele roletelor de interior?

avantajele roletelor de interior

Care sunt avantajele roletelor de interior?

Clientii din ziua de azi se orienteaza cu precadere catre produsele moderne de decorare a ferestrelor. Vreau-Rolete.ro ofera celor interesati o gama diversa de categorii de produse, la preturi atractive pentru diferite bugete.

Chiar daca piata include numeroase tipuri de solutii pentru ornamentarea ferestrelor, roletele de interior reprezinta una dintre cele mai populare categorii pentru clienti. Alta data eminamente estetice, produsele de ornamentare moderne prezinta numeroase functii. In cazul in care nu sunteti decisi pentru instalarea roletelor in incaperi, va prezentam beneficiile lor fundamentale. Cu siguranta, veti intelege mai bine popularitatea acestui tip de produse si veti putea lua o decizie informata, cu si mai mare usurinta.

1. Diversitatea stilurilor

Poate cel mai important beneficiu al roletelor de interior este faptul ca sunt extrem de versatile. Aparute in Olanda, la inceputul secolului al XVIII-lea (fara snur pentru operare), jaluzelele si roletele  si-au castigat treptat locul in topul preferintelor consumatorilor din intreaga lume. Abia in jurul anului 1860 au aparut primele modele cu actionare cu snur.

Astazi, roletele vin la dimensiuni standard (le puteti achizitiona direct de pe rafturi), intr-o varietate impresionanta de culori, finisaje si proprietati. Practic, nu aveti nevoie decat de timp si de rabdare pentru a gasi cel mai potrivit model pentru spatiul dvs.

La Vreau-Rolete.ro, puteti alege modele semi-opace, in culori neutre, culori intense. Pentru un plus de nota artistica, roletele Jaquard pot inchega placut un décor cu stralucirile lor discrete.

Indiferent de culoarea, designul, sau textura la care va ganditi, roletele de interior sunt o optiune perfecta in nenumarate locatii.

Vezi si: Care sunt cele mai potrivite materiale pentru jaluzelele verticale?

2. Practicalitate

Roletele de interior protejeaza ferestrele, fara a ocupa spatiu in mod inutile. Mai ales cand este vorba despre incaperi cu spatiu limitat, roletele sunt alternativa mai potrivita decat perdelele sau draperiile, care ocupa un spatiu important. In cazul roletelor, fixarea se face imediat pe/in tamplaria ferestrei, un aspect fundamental in utilizarea lor in bai si bucatarii, unde umezeala este ridicata. Roletele sunt ideale si pentru spatiile unde birourile sunt de multe ori amplasate langa ferestre. Perdelele impiedica atat vizibilitatea, cat si confortul oamenilor care lucreaza in birouri, ceea ce nu se va intampla in cazul roletelor.

Mai mult decat atat, roletele sunt extrem de usor de manevrat si asigura intimitatea, umbrirea si chiar confortul termic dorit.

3. Reduc reflexia lumininii

Pentru incaperile in care lumina naturala bate direct, roletele textile opace sunt varianta ideala. Pentru un living in care lumina naturala este puternica, roletele opace vor oferi umbrirea de care aveti nevoie pentru un confort maxim. Aceste rolete pot colecta si caldura pe timpul iernii, mentinand o incapere calduroasa pentru mai mult timp.

4. Imbunatatesc nivelul de securizare

Roletele nu doar va protejeaza intimitatea, dar aduc si un plus de securitate tinand privirile curiosilor departe. Atunci cand sunt coborate, nu se poate privi in incapere, ceea ce poate tine un trecator (cu intentii mai bune sau mai rele) departe de resedinta dvs. Intrucat roletele nu permit trecatorului sa vada nimic din spatiul dvs, sansele ca acesta sa mai atenteze la siguranta dvs sunt mult diminuate. Acest aspect este foarte important mai ales in zilele de iarna, cand se intuneca mai devreme. Nu uitati ca roletele cu opacitate totala  sunt perfecte pentru cei aflati inauntru si nu ofera nici o informatie celor care incearca sa patrunda in locuinta dvs, din motive diverse. Exista rolete automate care pot fi setate sa opereze la anumite ore, fara a fi nevoie sa le actionati.

5. Reduc cheltuielile pentru utilitati

Instalarea unor rolete va duce la reducerea cheltuielilor pentru curent/gaz, intrucat ajuta la managerierea eficienta a cantitatii de caldura si lumina care intra intr-o incapere. Intr-un dormitor, roletele opace vor reduce cantitatea de lumina care trece si pana la 99%, mentinand un aer racoros inauntru. Intr-un living in care nu desfasurati activitati intense si in care doriti mai mult sa va relaxati, aceste rolete pot fi ridicate, facilitand obtinerea unei temperaturi placute. Ganditi-va ca puteti folosi roletele ca pe un instrument de izolare ce poate reduce cheltuielile pentru utilitati.

6. Varietatea la instalare si usurinta de actionare

Cele mai multe dintre rolete de pe piata actuala sunt usor de operat si intretinut. Unul dintre motivele pentru care roletele sunt atat de populare este usurinta de manipulare. Cu totii putem sa actionam un lantisor/snur-cea mai raspandita modalitate de operare a roletelor. Exista si rolete cu actionare automata, dar trebuie sa verificati de ce buget dispuneti inainte de achizitionare.

7. Intretinere si curatare facile

In ceea ce priveste intretinerea si curatarea, indepartarea saptmanala a prafului pentru roletele din spatiile cu trafic intens este suficienta. O data la cateva luni, puteti sterge cu o carpa umezita in apa calda si detergent de vase lichid roletele. In cazul petelor, insistati cu grija pentru curatarea lor completa.

Atat timp cat aveti grija de roletele instalate si le curatati ori de cate ori au nevoie, ele isi vor mentine structura si aspectul initial pentru foarte multi ani.

8. Preturi atractive

Roletele de interior pot fi realizate din numeroase tipuri de materiale, fiecare dintre ele prezentand beneficii si dezavantaje. La Vreau-Rolete.ro va oferim nu doar tipuri diverse de rolete si jaluzele, ci si preturi care se potrivesc bugetelor de orice fel. Paleta cromatica este extrem de generoasa, iar sansele sa identificati modelul ideal pentru spatiul dvs chiar si cand dispuneti de un buget limitat sunt ridicate.

9. Durabilitate

Materialele folosite in ziua de azi sunt materiale de inalta calitate, care rezista in timp, chiar in conditii de utilizare excesiva. Vreau-Rolete.ro produce rolete care isi mentin aspectul si functiile pentru mult timp. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii!


Încercați noile modele de rolete anti-soare Screen