Jaluzele Rolete Casetate

Alege jaluzele casetate dintr-o gamă largă de modele și culori. Comandă cu dimensiuni personalizate, la prețuri avantajoase, direct de la producător.

Pentru a vedea prețul final, alegeți modelul, apoi introduceți dimensiunile dorite și selectați opționalele. Pentru o măsurare corectă consultați Ghidul de măsurare.

Jaluzele tip Rulou Casetat

Clientii din ziua de azi au posibilitatea de a alege intre numeroase tipuri de produse pentru decorarea ferestrelor. La Vreau-rolete.ro ne dorim sa ajutam clientii in selectarea unui sistem de umbrire a spatiului la interior in acord cu particularitatile spatiului in ceea ce priveste instalarea, dar si cu bugetul clienului. Majoritatea ferestrelor difera intre ele, dupa cum si spatiile in care ele sunt instalate variaza extrem de mult. Intre toate aceste tipuri de decorare a ferestrelor, rulourile casetate se evidentiaza prin nota discreta si eleganta. Ele au devenit o prezenta din ce in ce mai populara in spatiile de locuinta, dar si de birouri.

Ce sunt rulourile casetate?

Jaluzelele casetate sunt rulouri incorporate intr-o caseta, in vederea obtinerii umbririi totale intr-o camera care necesita un astfel de efect. Dormitoarele, salile de cinema sunt spatiile in care rulourile cu caseta sunt ideal de instalat. Roletele interioare cu caseta pot fi montate cu canale laterale si cu canal inferior, ceea ce permite casetei sa maximizeze umbrirea spatiului in care este instalata. Jaluzelele interioare casetate constituie o modalitate excelenta de a produce umbrirea intr-o incapere, dar si a lumina ferestrele la nevoie. Asemeni majoritatii modelor de jaluzele, rulourile textile cu caseta vin intr-o mare varietate de texturi, modele si culori, dar si caracteristici. La Vreau-rolete.ro, va oferim o mare de diversitate de jaluzele casetate astfel incat sa gasiti modelul ideal pentru spatiul dvs.

Cum sunt realizate jaluzelele casetate?

Rulourile cu caseta sunt introduse intr-o caseta care este extrem de eleganta si de discreta. Datorita casetei, roletele interioare cu caseta asigura umbrire eficienta pentru incaperi, salile de clasa, sali de cinema, birouri si spitale (mai ales pentru salile de radiologie). Caseta este conectata la doua elemente adjustabile pentru ghidaj. Ele sunt alese astfel incat sa se potriveasca fiecarei parti laterale a ferestrei. Capsule de siguranta sunt amplasate direct in roletele interioare cu caseta, permitand materialului sa ramana intre ghidajele laterale. Datorita metodei de fabricare, jaluzelele interioare casetate pot fi realizate dintr-o mare varietate de materiale cu proprietati blackout, de blocare a luminii, semiopace, Zebra Zi-Noapte, etc.

Unde pot fi amplasate rulourile cu caseta?

Cu toate ca designul este simplu, el este extrem de eficient, ceea ce permite instalarea de rolete interioare cu caseta in aproape orice incapere. Datorita trasaturii modulare, jaluzelele interioare cu caseta sunt extrem de versatile; pot fi montate mai multe rulouri de-a lungul unui singur tub. Anumite trasaturi aditionale transforma rulourile textile cu caseta in jaluzele blackout, jaluzele pentru spatiul comercial, sau rolete cu elemente de siguranta pentru copii.

Ce avantaje prezinta roletele interioare cu caseta?

Jaluzelele interioare casetate se evidentiaza prin protejarea maxima a materialului roletelor, acestea ramanand curate pentru o perioada indelungata de timp. Caseta superioara va feri materialul de praf atunci cand jaluzelele sunt ridicate—un motiv in plus pentru care rulourile textile cu caseta sunt extrem de populare in scoli si spatii de birouri, unde jaluzelele ce necesita intretinere minima sunt ideale. Intrucat sina/tubul este ascuns, jaluzelele casetate au un aer modern si sofisticat; de multe ori, caseta superioara pare parte integranta a tavanului sau a peretelui pe care este amplasata. Atunci cand sunt adaugate canale laterale, rulourile casetate vor arata uniform si ingrijit. Aceasta trasatura aditionala va elimina zgomotul produs de bara inferioara a roletelor atunci cand adie vantul. Datorita sistemului cu canale laterale, materialul va fi intins si nu va mai produce zgomot daca o boare de vant intra in incapere. Un alt avantaj al roletelor casetate cu canale laterale este ca acestea din urma vor bloca o cantitate importanta de lumina. Aceste jaluzele casetate constituie o alegere extrem de inspirata pentru montajele fixe, mai ales daca materialul lor este de tip blackout.

Cat de variate sunt jaluzelele interioare casetate?

Rulourile textile cu caseta pot fi operate cu lant, manivela, arc, sau electric, ceea ce faciliteaza identificarea modelului ideal pentru spatiul dvs. Chiar si casetele sunt realizate pentru a se potrivi deschiderii ferestrei. Casetele superioare pot veni cu tuburi de 32, 45, 53, sau 70 mm—o paleta larga de posibilitati pentru clienti.

Cand sa alegeti rulouri textile casetate?

Datorita trasaturilor aditionale, jaluzelele casetate se potrivesc in orice incapere. Aspectul lor elegant si caseta discreta care poate veni in culori asortate materialului, transforma jaluzelele casetate in optiuni versatile si eficiente pentru orice tip de spatiu. La Vreau-rolete.ro veti gasi o mare varietate de modele de rolete casetate la preturi atragatoare pentru cei mai multi clienti!