Screen 205

169,00 lei

TOATE PRETURILE INCLUD TVA.

Un aspect simplu, modern şi elegant. Un material ignifug de înaltă eficiență termică și protecție împotriva razelor solare.
Vă protejează de razele UV și căldura din exterior fără să obtureze complet pătrunderea luminii. Factor de protecție 95%.
Va rugam sa introduceti dimensiunea dorita, culoarea kitului de componente si daca este cazul sistemul de fixare pe ferestre oscilobatante si alte optionale.

ATENȚIE!
Culorile din fotografiile produselor se pot vedea diferit în funcție de tipul monitorulului dumneavoastră.
Vă rugăm să ne contactați pentru lămuriri despre nuanțe și culori.

Categorie:
 • Introduceți Dimensiunile:

  Latime - latimea sticlei plus latimea baghetelor de incastrare plus 10 mm.

  instructiuni masurare latime fereastra pt rolete textile

  Inaltimea - cuprinde si baghetele de incastrare plus 20 mm.

  instructiuni masurare inaltime fereastra pt rolete textile


 • Extra Optiuni:

  *Culoare kit

Descriere

Gradul de umbrire poate fi ales prin coborarea sau urcarea roletei in pozitia dorita dar si prin alegerea materialului din care este confectionat ruloul.
Rulourile Screen un aspect simplu, modern şi elegant. Potrivite pentru interior, cu actionare manuală. Sunteţi protejat de căldura soarelui şi împotriva razelor ultraviolete. Spaţiul interior este astfel iluminat cu lumină naturală.
Materialul este ignifug, deci nu întreține arderea. Destinat incaperilor unde se doerște protectie UV. Protectie impotriva razelor UV 95%

Compozitie PVC si Poliester
Vizibilitate catre exterior
Vizibilitate din exterior 5%
Antistatic
Ignifug
Se curata cu o carpa umeda
Potrivite pentru orice incapere

Roletele screen oferite sunt disponibile în dimensiuni la comanda. Acestea se pot adapta cu uşurinţă ferestrelor şi uşilor dumneavoastră. Se pot confectiona cu sau fara caseta! Aceste rolete pot deservii orice spaţiu!
Roletele screen sunt cea mai eficientă și practică soluție de acoperire a spatiilor vitrate în special a celor de mari dimensiuni din birouri, săli de sedința, spații comerciale dar și pentru dormitoare sau sufragerii. Au capacitatea de absorbție a căldurii eliminând astfel crearea efectului de seră în interiorul încăperii.

Odata ce roletele screen sunt montate, se poate simți imediat diferenta de temperatura din interior. Beneficiile aduse de aceste materiale sunt formidabile, pe langă faptul că ne oferă un confort termic, ne putem bucura și de priveliștea de afară, acestea fiind semi-transparente.

Roletele screen au și un efect asemănător unei perdele deoarece putem vedea afară dar suntem protejați la interior de privirile curioase ale trecatorilor.

-Culoare accesorii – alb sau maro, in functie de culoarea geamului.
-Fixare cu ghidaj – 2 fire laterale transparente + suport partea inferioara, care tin materialul aproape de geam, atunci cand acesta se rabateaza sau se deschide. Recomandam ghidaj doar pe geamurile mobile.

In functie de dimensiunile ferestrei roletele se incadreaza intr-una din cele 3 categorii:

-SISTEMUL MINI: Tubul metalic pe care se strânge materialul este de dimensiuni mici și are doar Ø 17mm. Accesoriile precum și profilul inferior poate fi de culoare alba sau maro, ceea ce permite asortarea perfecta cu tâmplaria pe care o aveți. Dimensiunile la care pot fi executate nu depasesc 0,9 m pe lățime și în funcție de grosimea și greutatea materialului 2,1 m înaltime. Suprafața maximă este limitată la 2 mp.
-SISTEMUL CLASIC: dimensiunile maxime la care pot fi confeționate sunt de 2 m lățime și 2,4 m înălțime, tubul metalic avand diametrul de Ø 25mm. Suprafața maximă este limitată la 4,8 mp.
-SISTEMUL MAXI: cu sau fara caseta de acoperire este destinat ferestrelor cu suprafețe mari și este echipat cu tub metalic cu Ø 38mm, materialul ruloului poate avea o lățime maximă de 3 m si o înălțime de până la 3 m. Acest sistem accepta 2 sau 3 separari fiind posibil sa punem materiale de culori diferite. La comanda sistemul maxi poate fi motorizat.

In fuctire de tipul materialului inaltimea maxima poate varia, dat fiind ca un material mai gros la infasurare pe tubul metalic ocupa mai mult spatiu.

Atentie: Suprafața minimă de facturare este de 0,75 mp/bucată.

Intretinerea Roletelor Screen se face curatindu-le cu aspiratorul sau stergandu-le cu o laveta umedă sau cu un pamatuf.

 

Caracteristici generale

Tip produs Rulou
Utilizare Interior
Tip montare Rama ferestrei
Tip actionare Manual
Material PVC + Poliester
Opacitate/Nivel lumina Semi-transparent
Continut pachet 1 x Rulou+kit montaj

Instructiuni montaj rolete textile

Instructiuni montaj rolete textile cu ghidaj pe ferestre oscilobatante

Brand

Top Home

"Top Home" este marca sub care comercializăm roletele textile, jaluzelele verticale și perdelele. Le producem în fabrica noastră din Bacău și le scoatem la vânzare pe site-ul nostru Vreau-rolete.ro.
top home logo marca inregistrata

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Screen 205”

Inainte de a cumpara, masurarea intr-o maniera corecta este fara indoiala cea mai importanta etapa in vederea achitizionarii unui rulou textil care sa se potriveasca perfect. De aceea trebuie sa acordam o atentie deosebita acestei operatiuni.
In cele ce urmeaza va vom explica cum se face masuratoarea:

Identificati baghetele sau ramele care prind sticla si masurati geamul incluzand ramele atat pe latime (L) cat si pe inaltime (H) ca in imaginea alaturata.

Notati cotele si apoi introduceti-le in campurile corespunzatoare fiecareia.

Atentie!!! Pe siteul nostru (www.vreau-rolete.ro) toate cotele trebuie introduse in milimetri.

Încă nu ai vizualizat nici un produs.

Alții au căutat și:

jaluzele care resping soarele