Rolete Screen

Rolete Screen

Comandă jaluzele tip Screen direct de la producător. Alege dintr-o gamă variată de storuri antisolare simple și casetate.

Pentru a vedea prețul final, alegeți modelul, apoi introduceți dimensiunile dorite și selectați opționalele. Pentru o măsurare corectă consultați Ghidul de măsurare.

Rulouri Screen

Rulourile Screen sunt o jaluzea rulou cu ecran, ce oferă filtrare a luminii. Aceasta reprezintă o soluție practică și elegantă pentru a controla nivelul de lumină și intimitate într-o cameră, în timp ce permite pătrunderea ușoară a luminii naturale. Jaluzeaua rulou Screen este fabricată utilizând materiale de înaltă calitate, care sunt durabile și rezistente la uzură. Ecranul este proiectat pentru a bloca vizibilitatea exterioară, oferind în același timp o vedere clară spre exterior. Astfel, acest produs asigură intimitatea și confidențialitatea în interiorul încăperii, fără a compromite accesul la lumina naturală. Cu ajutorul mecanismului de acționare simplu și eficient, jaluzeaua rulou poate fi ușor ridicată sau coborâtă, permițând reglarea nivelului de lumină și controlul intensității acesteia. Această caracteristică face ca acest produs să fie ideal pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă în orice încăpere.

Jaluzea Rulou Screen pentru Interior

Ecranul jaluzelei rulou cu filtrare a luminii protejează, de asemenea, împotriva razelor UV nocive, ajutând la menținerea culorilor vii și prevenirea decolorării mobilei și a altor obiecte expuse la soare. Cu designul său modern și elegant, jaluzeaua rulou screen se integrează armonios în diverse stiluri de decor interior. Este disponibilă într-o gamă variată de culori și dimensiuni, ceea ce permite adaptarea produsului la nevoile și preferințele individuale. Indiferent dacă este utilizată într-un birou, living, dormitor sau orice altă încăpere, jaluzeaua rulou cu ecran și filtrare ușoară a luminii oferă o combinație perfectă între funcționalitate și estetică, aducând un plus de eleganță și confort spațiului dumneavoastră.

Specificații material

Colectie: Screen
Material: 90% PET reciclat/10% Poliester (PES)
Transparență: Filtrare a luminii
Caracteristici: Aspect lucios
Structură: Țesătură simplă, flexibilă
Grosime: 0,55 mm
Ignifug: Nu
Rezistent la apă: Nu, necesită un strat de protecție împotriva apei și a murdăriei
Curățare: Da (cu o cârpă umedă)
Sustenabil (reciclat): Parțial, 90% material reciclat.

Încercați noile modele de rolete anti-soare Screen