Rulou THERMOFILM Casetat

Popular

Rulou THERMOFILM Casetat

256,00 lei

TOATE PRETURILE INCLUD TVA.

Folia Thermofilm ofera o protectie sigura impotriva reflexiei si radiatiei solare, fara a fi nevoie sa renuntati la vederea catre exterior, datorita transparentei materialului.

Aceste rolete nu protejeaza doar impotriva stralucirii razelor soarelui, ci impiedica patrunderea caldurii in interiorul incaperii, contribuind la sporirea confortului, a economiei de energie si la protejarea mediului.

ATENȚIE!
Culorile din fotografiile produselor se pot vedea diferit în funcție de tipul monitorulului dumneavoastră.
Materialele au fost fotografiate cu un aparat profesional iar imaginile au fost prelucrate pe un monitor special calibrat.

 • Introduceți Dimensiunea

  Latime 1 - latimea sticlei plus latimea baghetelor de incastrare.

  instructiuni masurare fereastra pt rolete casetate L1

  Latime 2 - nu intra in calculul pretului, dar este importanta pentru productie. Luati cu atentie aceasta masura, pentru ca ruloul casetat sa se potriveasca cat mai exact pe fereastra dvs.

  instructiuni masurare fereastra lungimea 2 pentru rolete casetate

  Inaltimea - cuprinde si baghetele de incastrare

  instructiuni masurare inaltime fereastra pentru rolete casetate • Extra Opțiuni:

  • 12 lei
  • 11 lei
Vezi coșul

Descriere

Suprafetele vitrate generoase creeaza in interiorul cladirilor o atmosfera luminoasa si primitoare. Cu toate acestea fara o protectieadecvata, fatadele vidrate se transforma rapid intr-o sursa de caldura: radiatia solara cu lungime de unda scurta este absorbita in interiorul camere si transformata in radiatie termica cu lungime de unda mai mare, care nu mai poate trece inapoi prin sticla aparand astfel efectul de sera. Pe langa cresterea temperaturii, cantitatea de radiatie solara incidenta produce o luminozitate sporita si creeaza o senzatie de discomfort pentru cei aflati in incapere.

Stralucirea, efectul de oglinda si reflexiile din monitor afecteaza negativ munca angajatilor, acestia obosind mult mai repede. Folosirea rulourilor THERMOFILM ajuta la crearea conditiilor optime de iluminat, fara reflexii si un climat interior placut contribuind astfel la cresterea performantelor anagajatilor.

Sistemele Termofilm de protectie impotriva soarelui sunt realizate din folii de poliester si un strat foarte subtire de aluminiu, cu un grad ridicat de reflexie asigurand solutia optima pentru:

 • estomparea intensitatii luminii naturale si eliminarea reflexiilor
 • vedere nestingherita spre exterior datorita transparentei foliei
 • indepartarea eficienta a caldurii din camera, ceea ce contribuie la mentinerea unei temperaturi placute.

 

Rulourile Termofilm sunt ideale pentru birouri si apartamente cu suprafete vidrate foarte mari.

– Reduc cantitatea de radiatie incidenta sacazand astfel temperatura din incapere cu 2-3°C.

– Uniformizeaza intensitatea luminii naturale.

– Asigura un contrast optim la nivelul monitorului.

– Previn formarea efectului de stralucire, a efectului de oglinda si a reflexiilor.https://vreau-rolete.ro/wp-admin/post.php?action=edit&post=3823#product_cat-add

– Asigura un iluminat natural eficient si protejeaza ochii.

Brand

Top Home

"Top Home" este marca sub care comercializăm roletele textile, jaluzelele verticale și perdelele. Le producem în fabrica noastră din Bacău și le scoatem la vânzare pe site-ul nostru Vreau-rolete.ro.
top home logo marca inregistrata

1 recenzie pentru Rulou THERMOFILM Casetat

  Molceanu Catalin Achizitie verificata
  27 septembrie 2021
  Rulou thermofilm casetat
  Produsul este conform descrierii. Raport calitate pret - nota 10. Pentru sustinerea corecta e bine sa fie prinse in holsuruburile care sunt incluse in...More
  Produsul este conform descrierii. Raport calitate pret - nota 10. Pentru sustinerea corecta e bine sa fie prinse in holsuruburile care sunt incluse in pachet. Nu rezista doar cu autoadezivul. Aspect 10, calitate 10, montaj usor, nu am gasit minusuri.

Adaugă o recenzie

Linkuri utile

rulouri termice