Estetic si functional- Cum puteti stiliza la maximum jaluzelele verticale

jaluzelele verticale cu stil

Estetic si functional- Cum puteti stiliza la maximum jaluzelele verticale

Sunteti gata sa schimbati aspectul monoton si invechit al ferestrelor dvs si sa optati pentru optiuni moderne, functionale si estetice in acelasi timp? Cand vorbim despre produsele de decorare a ferestrelor, clientii din ziua de azi au nenumarate optiuni ce se potrivesc ferestrelor de orice dimensiuni, dar si usilor de terasa sau usilor culisante.

In cazul in care va mutati intr-o casa noua, redecorati actuala resedinta sau spatiu de birouri, jaluzelele reprezinta elemente esentiale pentru designul contemporan. La Vreau-Rolete.ro va oferim o paleta impresionanta de jaluzele verticale ce se pot monta si la ferestre mari si usi glisante. Ele vin in numeroase culori, finisaje si texturi si acopera bugete de varii dimensiuni.

Stim cu totii ca decorarea unui spatiu este un prilej de bucurie pentru cei mai multi clienti, dar vine si cu numeroase provocari. Atunci cand decoram, incercam sa imbinam functionalul cu esteticul. Multi dintre noi se pierd in fata numeroaselor alegeri pe care trebuie sa le facem cand decoram, iar aspecte precum ce cantitate de lumina vrem sa intre intr-o camera sunt, de multe ori, omise de clientii neexperimentati. Unii clienti renunta destul de usor la decorarea spatiului rezidential si solicita, pe buna dreptate, ajutorul specialistilor. Dar ramane si categoria clientilor curajosi care stiu ca pana si jaluzelele verticale pot deveni un instrument important in valorizarea estetica a oricarui spatiu.

Care este valoarea estetica a jaluzelelor verticale?

Ferestrele pot “sparge” aspectul vizual al oricarui spatiu; nimeni nu poate nega impactul vizual al unor jaluzele in culori puternice (https://Vreau-Rolete.ro/jaluzele-verticale-127mm/colectia-shantung/jaluzele-verticale-shantung-ii-16/), contrastante cu un perete alb. Din nefericire, multi clienti omit impactul vizual pe care jaluzelele verticale il pot avea. Intrucat jaluzelele verticale vin in nenumarate culori si finisaje, ele pot functiona si ca elemente discrete, care doar completeaza aspectul estetic al unui spatiu (https://Vreau-Rolete.ro/jaluzele-verticale-127mm/colectia-shantung/jaluzele-verticale-shantung-ii-01/). Optiunile pe care le aveti in zilele noastra in ceea ce priveste ornamentarea ferestrelor sunt multiple, dar va puteti decide mai usor daca veti considera factori precum cantitatea de lumina pe care o doriti, culoarea, textura, sau finisajul.

Jaluzelele verticale reprezinta cea mai inspirata alegere pentru ferestrele late. Sunt facil de folosit, curatat si intretinut. Ele sunt valoroase din punct de vedere estetic, dar si functional. Acest tip de jaluzele ofera protectie impotriva soarelui, intimitate si cresc gradul de confort termic intr-o camera. Alese potrivit, jaluzelele verticale pot fi elemente cheie intr-un spatiu, fapt omis de multi dintre clientii mai putin avizati.

Cum puteti valoriza estetic jaluzelele verticale?

La Vreau-Rolete.ro, aveti posibilitatea de a alege intre nenumarate modele, culori, texturi si finisaje. In cazul in care procesul selectiei devine anevoios, sugestiile noastre de mai jos va pot fi de folos.

Folositi draperii si perdele pe langa jaluzelele verticale

Puteti transforma ferestrele in centrul atentiei intr-o camera prin combinarea jaluzelelor verticale cu perdele si/sau draperii. Cu ajutorul acestor elemente decorative, puteti valoriza la maximum aspectul estetic al jaluzelelor verticale, creand un aer elegant, modern si atractiv pentru camera dvs. Iata cateva sugestii:

Jaluzelele verticale pot ascunde ramele ferestrelor

In cazul in care tamplaria ferestrelor are linii puternice, puteti folosi jaluzele verticale realizate din materiale transparente si cat mai vaporoase (https://Vreau-Rolete.ro/jaluzele-verticale-127mm/colectia-shantung/jaluzele-verticale-shantung-ii-0/). Este o modalitate eficienta de a “incalzi” atmosfera intr-o camera. Atunci cand alegeti si perdele vaporoase si deschise la culoare, este posibil sa mai pierdeti din valoarea functionala a jaluzelelor in ceea ce priveste capacitatea lor de opacizare. Cu toate acestea, jaluzelele pot ascunde perfect liniile dure ale tamplariei ferestrelor.

Instalati jaluzele verticale in cazul unei renovari

Atunci cand doriti sa dati un aer nou unei incaperi, dar nu intentionati sa renovati total intregul spatiu, instalarea unor jaluzele verticale noi este o modalitate eficienta. Jaluzelele verticale sunt excelente pentru ferestrele si usile glisante, mai ales in cazul celor de mari dimensiuni. Varietatea culorilor, texturilor si a finisajelor va permite sa identificati modelul cel mai potrivit pentru incaperea renovate.

Unii clienti considera ca instalarea unor jaluzele verticale noi este o investitie prea mare si aleg sa picteze jaluzelele curente. Acest fapt este posibil pentru jaluzelele realizate din material textil si vinil, iar efectele sunt multumitoare. Cu toate acestea, Vreau-Rolete.ro va ofera jaluzele verticale la preturi avantajoase ce satisfac bugete extrem de variate. Nu ezitati sa consultati catalogul nostru ( https://Vreau-Rolete.ro/jaluzele-verticale-127mm/); cu siguranta veti gasi modelul cel mai potrivit preferentelor si bugetului de care dispuneti.

Fiti creativi cu jaluzelele verticale!

In cazul in care jaluzelele verticale nu indeplinesc intrutotul cerintele dvs, puteti apela la cateva trucuri. Spre exemplu, puteti taia bucati de tapet la dimensiunea lamelelor si lipi direct pe aceastea, pentru a obtine efectul estetic dorit. Varietatea tapeturilor este, de asemeni, extrem de generoasa.

Protejati-va intimitatea fara a pierde valoarea estetica si siguranta!

Jaluzelele verticale sunt excelente atat din punct de vedere estetic, cat si din punctul de vedere al sigurantei copiilor si al animalelor de companie. Nu ezitati sa apelati la montaj profesional, pentru a va putea bucura pe deplin de beneficiile multiple si aspectul impecabil al jaluzelelor verticale.

In cazul in care doriti sa sporiti gradul de intimitatea, puteti opta si pentru montarea unor draperii black-out pe langa jaluzelele verticale. Acestea sunt extrem de utile in incaperi precum dormitoare, birouri rezidentiale si alte spatiii in care intimitatea este primordial. Va incurajam sa solicitati ajutorul specialistilor, atunci cand va simtiti depasiti de procesul alegerii unor jaluzele verticale. Chiar daca preturile pe care vi le oferim la Vreau-Rolete.ro sunt avantajoase, este recomandat sa faceti alegerea perfecta de la bun inceput, fara a fi nevoie sa le inlocuiti curand din motive pur estetice.


Încercați noile modele de rolete anti-soare Screen